Vergeet niet te profiteren van voordelen

De meeste creditcards hebben tegenwoordig een aantal behoorlijk geweldige voordelen waar u van kunt profiteren. Dus wat zijn er een paar?

Prijsbescherming: Veel creditcards hebben nu een soort van prijsbescherming ingebouwd waarmee u een verzoek tot terugbetaling kunt indienen als een artikel dat u koopt met de kaart in prijs daalt gedurende een bepaald tijdsbestek.

Aansprakelijkheid van $ 0 voor frauduleuze aankopen: nadat ik onlangs creditcardfraude heb meegemaakt, neem ik deze niet meer als vanzelfsprekend aan. Met die backstop voor fraude is er een redder in nood.

Verlengde garanties: veel kaarten bieden een verlengde garantie op artikelen die u koopt, meestal een verdubbeling van de oorspronkelijke garantie van een artikel.

Reisannuleringsverzekering: Als u een reis heeft geboekt met uw kaart, kunt u vaak worden vergoed als uw reis om een of andere reden moet worden geannuleerd.

Verloren bagage-dekking: Een van mijn kaarten geeft $ 3.000 aan verloren bagage-dekking voor mij en mijn gezinsleden toen het tarief in rekening werd gebracht op mijn kaart.

Wegenwacht: pech langs de kant van de weg. Veel kaarten bieden gratis pechverhelping, wat betekent dat u die dekking van uw verzekering kunt achterlaten.

Autoverhuur verzekering: Daling het autoverhuurbedrijf de botsing, verlies/ Damage Waiver verzekering als uw kaart al heeft dit type van de dekking. Waarom verdubbelen?

Creditcard vergelijken

Dit zijn slechts enkele van de voordelen die sommige kaarten hebben. Zorg ervoor dat u controleert welke voordelen uw kaart heeft – en vergeet niet om hiervan te profiteren! U kunt meteen een debit card aanvragen. Wilt u weten hoe een creditcard aanvragen? Bezoek dan 123creditcardvergelijken.nl.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap