Rijschool in versnelling voor CO2-negatieve lessen

Young Driver, de grootste rijschool van het VK voor 10-17-jarigen, met het hoofdkantoor in Balsall Common, biedt nu CO2-negatieve rijlessen aan.

Het bedrijf, dat 70 locaties in het hele land heeft, heeft op verschillende manieren gewerkt aan het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk.

Het bedrijf compenseert alle koolstof die wordt geproduceerd door de elektriciteits- en verwarmingsbrandstof die het gebruikt op zijn locaties en het hoofdkantoor, en ondersteunt de jaarlijkse aanplant van 1.500 loofbomen in het Heart of England Forest.

Daarnaast heeft Young Driver nog eens 500 eiken en een wilde bloemenweide voor bijen en dieren in het wild geplant op het negen hectare grote hoofdkantoor in Warwickshire. Het land wordt al enige tijd gebruikt als toevluchtsoord voor pony’s en ezels en als aanmoedigingsplaats voor uilen en torenvalken.

Het bedrijf werkt ook hard om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen door efficiënter te werken en het aantal verplaatsingen te verminderen waar mogelijk. Waar printen onvermijdelijk is, gebruikt Young Driver duurzaam papier en heeft het zich bewust ingespannen om het energieverbruik te verminderen. Het bedrijf neemt ook zijn verantwoordelijkheid serieus om alle leerlingen brandstofbesparende rijtechnieken aan te leren.

Young Driver compenseert nu ook de koolstof op de brandstof die het in zijn voertuigen gebruikt via het Shell Go + -beloningsprogramma. Elke keer dat instructeurs een Young Driver-voertuig bij een Shell-tankstation tanken, compenseert Shell de uitstoot door koolstofkredieten te kopen die worden gegenereerd door projecten die bossen beschermen en regenereren.

Young Driver werd opgericht in 2009 met als doel jongeren te leren autorijden gedurende een langere periode, waardoor een veiligere generatie nieuwe bestuurders op 17-jarige leeftijd wordt aangemoedigd. Het programma wordt gesponsord door Vauxhall. hoe hard rijden met aanhanger snelheid is mogelijk.

Iedereen van 10 jaar en ouder en 1,42 meter lang kan met een volledig gekwalificeerde ADI-rij-instructeur achter het stuur kruipen van een Vauxhall Corsa SE Premium-auto met dubbele bediening.

De lessen vinden plaats op eigen terrein dat is ontwikkeld tot een realistisch wegennet met verkeersborden, kruispunten en parkeergarages. Inmiddels zijn er meer dan 800.000 lessen gegeven.

Sue Waterfield, hoofd marketing bij Young Driver, zei: “We hebben heel hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we onze impact op het milieu beperken, en we zijn verheugd dat we nu lessen kunnen geven over CO2-negatieve rijlessen. De aanplant en andere groene initiatieven die we hebben genomen, samen met de compensatie van onze brandstof door het Shell Go + beloningsprogramma, betekent dat we meer kooldioxide uit de atmosfeer verwijderen dan onze lessen opleveren. Jonge mensen zijn tegenwoordig terecht erg milieubewust en het is belangrijk dat we allemaal doen wat we kunnen om de planeet te beschermen.

“We proberen zo milieubewust mogelijk te zijn, zowel op onze kantoren als tijdens onze evenementen, waarbij we waar mogelijk plastic voor eenmalig gebruik vermijden, gerecyclede materialen en koolstofafvangpapier gebruiken en alles recyclen wat we kunnen. cbr theorie examen scooter is makkelijk.

We plannen het meest eco-efficiënte gebruik van onze teams en onze nieuwe vloot Vauxhall Corsa SE Premiums, en we hopen in de nabije toekomst elektrische voertuigen aan ons aanbod toe te voegen. Onze instructeurs leren jongeren ook hoe ze op de meest milieubewuste manier kunnen rijden, zoals hard remmen en anticiperen op de weg die voor hen ligt, zodat het een tweede natuur voor hen kan worden voordat ze zelfs maar voor hun test slagen. “

Share via
Copy link
Powered by Social Snap