Insider Tips voor het kopen van nieuwe auto’s

Of u nu regelmatig een nieuwe auto koopt of er sinds de uitvinding van de minibus niet voor heeft gewinkeld, het proces verloopt soepeler als u weet wat u kunt verwachten. Laten we beginnen met goed nieuws: er is een heleboel informatie beschikbaar voor de slimme autokoper zoals jij, en tegenwoordig is het zelfs mogelijk om online een auto te kopen. En hier is wat beter nieuws: de meeste dealers werken het liefst met geïnformeerde autokopers. Het hebben van de informatie vooraf zorgt voor een snellere en transparantere deal.

Dus hier zijn 5 tips voor het kopen van auto’s om u te helpen de auto te krijgen – en de deal – die het beste bij u past.

1. Beoordeel wat u wel en niet leuk vindt aan uw huidige voertuig.

Dit is een geweldig startpunt voor wat je hierna gaat bekijken. Bent u op zoek naar hetzelfde type voertuig of zijn uw behoeften veranderd? Is brandstofverbruik een prioriteit? De nieuwste technologie?

2. Leer de waarde van uw huidige voertuig kennen

De waarde van uw huidige voertuig is een cruciaal onderdeel van de puzzel voor het kopen van auto’s, omdat het direct van invloed is op hoeveel geld u nodig hebt om een ​​transactie voor het kopen van een auto te voltooien. Als u uw auto ‘gratis en duidelijk’ bezit, wat betekent dat u hem met contant geld hebt gekocht of de autolening hebt afbetaald, heeft deze ongetwijfeld waarde. Als u uw autolening niet hebt betaald, moet u dat bedrag aftrekken van de huidige waarde. Misschien heb je meer te danken aan de auto dan hij momenteel waard is. U moet dat bedrag berekenen in de kosten voor het verkrijgen van uw volgende voertuig. U moet via de rdw kenteken check wegenbelasting nagaan en zien hoeveel die gaat kosten zodat je weet hoeveel je ervoor gaat moeten betalen.

Hoe verkrijgt u de waarde van uw auto? Aangezien u zich op de Kelley Blue Book-website bevindt, kan het niet eenvoudiger. We raden u aan zowel de Kelley Blue Book -inruilwaarde als de Kelley Blue Book privé-feestwaarde op te zoeken. Dit zijn uitstekende benchmarks als u zich voorbereidt op een deal.

3. Adviezen van experts tellen

Bepaal het voertuig dat u wilt kopen door onderzoek te doen op KBB.com. Access expert voertuig beoordelingen, consument voertuig beoordelingen, autooverzicht video’s, vergelijkende tests en Guides Buyers’. De verkeerde auto kiezen is een grotere fout dan teveel betalen voor de juiste auto. Via een kentekencheck van de rdw kun je veel meer informatie over de auto krijgen.

4. Bepaal een maandelijkse betaling die voor u werkt

Bepaal het bedrag dat u kunt betalen als aanbetaling voor uw volgende auto en hoeveel u per maand kunt betalen op basis van uw maandelijkse inkomen. Dit is waar het begrijpen van de inruilwaarde van uw huidige voertuig echt kan helpen.

5. Onderzoek financiering en kom vooraf in aanmerking voor een lening

Veel autokopers hebben liever financiering van een bank of kredietunie voordat ze bij de dealer aankomen. Als de dealer dan uw koers kan evenaren of verbeteren … geweldig! Dit kan u duizenden levens besparen tijdens de looptijd van uw lening en geeft u extra invloed bij het onderhandelen over een deal.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap