5 tips voor online dating

1. Doe onderzoek naar de apps die u wilt gebruiken en naar het soort publiek dat ze aantrekken.

Als je niet op zoek bent naar een levenspartner, zijn Tinder, Hinge of Grindr misschien iets voor jou: ze zijn minder tekstzwaar en gebouwd rond je interacties met meerdere (of zelfs enkele) foto’s. Mensen die het gebruiken, leveren niet veel emotionele inspanningen op: iemand kijkt misschien naar één foto en veegt.

2. Wees een beetje kieskeurig maar niet te kieskeurig.

Sommige mannen hebben de neiging om “naar rechts te vegen” op iedereen, opererend vanuit de theorie dat het een getalspel is (er zijn zelfs apps die je helpen om automatisch recht op iedereen te vegen). In de wereld van Tinder kan dat verleidelijk zijn. Maar de app kent een “Elo-score [CM1]” toe op basis van [CM2] n hoe vaak u naar rechts veegt. Als je het te vaak doet, wordt je score beschadigd en zie je er wanhopig uit.

Als u niet vaak genoeg veegt (of berichten verzendt, of wat de prompt ook is), kunnen services moeilijk bij u passen. “Het is belangrijk om te begrijpen hoe algoritmen werken”, zegt Wang. Ze hebben informatie nodig over wat je leuk vindt om overeenkomsten te vinden.

3. Vertrouw op sociale signalen om contact te maken met potentiële wedstrijden.

“Wat is je teken?” Ging uit met de jaren 70 en persoonlijkheidstypische vragen (zoals het onthullen van je Myers-Briggs-type) zijn eigenlijk een soort afknapper voor mensen. Tenzij horoscopen en persoonlijkheidstests iets voor u zijn, moet u ze niet gebruiken. Wat je moet doen, is gerelateerd aan wat je ziet: als iemand op zijn foto rotsklimt, vraag hem dan wanneer hij het voor het laatst heeft gedaan of wat zijn favoriete plek is. Je wedstrijd besteedde tijd aan het uitkiezen van foto’s en het samenstellen van hun levensverhaal – dat is jouw “in” voor het maken van een verbinding.

4. Kies de juiste foto’s.

Dit is een grote. De eerste foto moet altijd duidelijk zijn, zegt Wang, alleen een headshot. Geen zonnebril. Meerdere mensen op je eerste foto zijn de grootste faux pas – mensen willen niet hoeven te werken om erachter te komen wie jij bent. Gebruik vervolgens foto’s om je interesses te laten zien, of dat nu wandelen, dineren, enz. Is en voel je op je gemak wanneer je jezelf op latere foto’s laat zien met vrienden, om een ​​idee te krijgen van hoe je socialiseert. Een verscheidenheid aan foto’s is het beste. Ook voor datingsite seks.

5. Wees natuurlijk en authentiek.

Als je het niet leuk vindt om te trainen, maak dan geen foto van jezelf die gewichten opheft. Vooral voor websites als hoogopgeleide dating. Het zorgt voor ongemakkelijk dinergebabbel wanneer je uitlegt dat je laatste cross-fit sessie in 2004 was. Wang benadrukt dat iedereen voor iemand wenselijk is: verspil geen tijd door te doen alsof je iemand bent die je niet bent.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap